השריית זרעי פשתן או טחינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/01/2006 | 16:22 | מאת: מיכל

עדיין לא קיבלתי תשובה על זרעי פשתן... האם בהשריה ובטחינה מקבלים את אותה כמות של אומגה 3????

לקריאה נוספת והעמקה
24/01/2006 | 00:44 | מאת: שלומית

לא! קיבלת תשובה בשאלה הקודמת.

24/01/2006 | 14:23 | מאת: מעין זעירא

שלום מיכל, כפי שענתה לך שלומית בשאלתך הקודמת , הספיגה הטובה ביותר של אומגה מזרעי הפשתן היא :כאשר טוחנים אותם ועוד יותר טובה כאשר טוחנים במקום כל פעם כף ומיד אוכלים ולא קונים טחון או טוחנים ומקפיאים כי אז מתרחש תהליך של חימצון.זרעי פשתן שלמים מסייעים יותר בתהליכים של מערכת העיכול, לחילוף חומרים מוגבר כמו בעצירות. כל טוב!

מנהל פורום נטורופתיה