נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/10/2001 | 22:18 | מאת: נעם

איך אפשר לעזור לנזלת אלרגית שגורמת לאף סתום ומקשה על השינה . מה שקורה בעיקר בתקופת המעבר , כמו ימים אלו (לפעמים גם בתקופות אחרות ) ?

20/10/2001 | 01:53 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך לפתור את בעייתך. הנני מייצגת חברת אמריקאית שעובדת עם נסיון של 22 שנה ב-52. מדינות. עם רשיון של משרדי בריאות באותן מדינות. מוצרינו מנקים את הגוף מכל פגעי המודרניזציה (שומנים רוויים, צבעי מאכל, זיהום אויר, טוקסידים,כימיקלים, זרזים, הורמונים ועוד) ומשלימים לגוף וויטמינים מינרלים וחומצות אמינו. גוף נקי ובריא יודע לעשות את מלאכתו נאמנה. הרבה מהבעיות פשוט נעלמות ומתאזנות. אני אישית עובדת ומטפלת בבעיות שונות עם נסיון ותוצאות מוכחות כבר 7 שנים. ראה אתר: www.magicdiet4all.com ופנה/י לאסתי בטלפון: 04-9836734 052-663865 בברכה, אסתי

20/10/2001 | 11:01 | מאת: אורי גרינברג

אשמח לקבל אינפורמציה נוספת בנוגע לנוזלת אלרגית ותרופות שאינם גורמים לנזק לרירית האף.

20/10/2001 | 11:04 | מאת: אורי גרינברג

אשמח לקבל אינפורמציה נוספת בנוגע לנוזלת אלרגית ותרופות שאינם גורמים לנזק לרירית האף. ראה תיקון לדואר אלקטרוני.

21/10/2001 | 08:41 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לנעם ניתן לטפל בתזונה,תוספים וכו אולם קודם לכן עליך לעבור אבחון. כל טוב

23/10/2001 | 20:57 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לנעם מדובר כנראה בסוג של אלרגיה . כיום יש בשוק הטבעי פורמולות מוכנות לאלרגיה. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה