קנדידה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם מותר לאכול קינואה בזמן דיאטת קנדידה? מה הן סגולותיו אם יש כאלה? האם הוא תורם לעיכול טוב יותר (נגד עצירות)?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ירדנה, בהחלט ניתן לאכול קינואה בתפריט קנדידה , קינואה היא סוג של דגן, פרי בוטני של צמח הגדל באיזור האינדים , אך בגלל אופן הבישול נחשב לדגן. יש בו כמות רבה של חלבון מאיכות גבוהה ביותר- יש בו גם פחמימות וסיבים תזונתיים, שומנים ( חומצת שומן לינולאית), מינרלים רבים (סידן, אשלגן מגנזיום, מנגן, ברזל, אבץ) וויטמינים (B, E ). הקינואה קלה מאד לעיכול ויש הרבה סיבים תזונתיים ,מה שהופך אותה למזון מומלץ ביותר לאנשים עם קשיי עיכול כמו כן עצירות.. כל טוב!