קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/12/2005 | 11:09 | מאת: ירדנה

האם מותר לאכול קינואה בזמן דיאטת קנדידה? מה הן סגולותיו אם יש כאלה? האם הוא תורם לעיכול טוב יותר (נגד עצירות)?

לקריאה נוספת והעמקה
15/12/2005 | 22:59 | מאת: מעין זעירא

שלום ירדנה, בהחלט ניתן לאכול קינואה בתפריט קנדידה , קינואה היא סוג של דגן, פרי בוטני של צמח הגדל באיזור האינדים , אך בגלל אופן הבישול נחשב לדגן. יש בו כמות רבה של חלבון מאיכות גבוהה ביותר- יש בו גם פחמימות וסיבים תזונתיים, שומנים ( חומצת שומן לינולאית), מינרלים רבים (סידן, אשלגן מגנזיום, מנגן, ברזל, אבץ) וויטמינים (B, E ). הקינואה קלה מאד לעיכול ויש הרבה סיבים תזונתיים ,מה שהופך אותה למזון מומלץ ביותר לאנשים עם קשיי עיכול כמו כן עצירות.. כל טוב!

מנהל פורום נטורופתיה