כולסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/10/2001 | 17:31 | מאת: סיסי

האם יש משהו טבעי שלא מזיק להורדת כולסטרול? אני מקבלת כל יום כדור אחד של שום, וגם ויטמינים שונים. הכולסטרול שלי 250, אבל ה- HDL גם הוא מעל הנורמה 67. זה בכל זאת לא מתקזז. מה ניתן לעשות? תודה על תשובתכם

16/10/2001 | 14:55 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לסיסי, קחי כל יום כף שמן זית על קיבה ריקה בבוקר, המשיכי עם השום ועם כל השאר. כל טוב.

20/10/2001 | 02:02 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך לפתור את בעייתך. הנני מייצגת חברת אמריקאית שעובדת עם נסיון של 22 שנה ב-52. מדינות. עם רשיון של משרדי בריאות באותן מדינות. מוצרינו מנקים את הגוף מכל פגעי המודרניזציה (שומנים רוויים, צבעי מאכל, זיהום אויר, טוקסידים,כימיקלים, זרזים, הורמונים ועוד) ומשלימים לגוף וויטמינים מינרלים וחומצות אמינו. גוף נקי ובריא יודע לעשות את מלאכתו נאמנה. הרבה מהבעיות פשוט נעלמות ומתאזנות. אני אישית עובדת ומטפלת בבעיות שונות עם נסיון ותוצאות מוכחות כבר 7 שנים. ראה אתר: www.magicdiet4all.com ופנה/י לאסתי בטלפון: 04-9836734 052-663865 בברכה, אסתי

מנהלי פורום נטורופתיה