גירוי בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/10/2001 | 09:34 | מאת: טלי

י ש ל י כבר כמה שנים יובש מוזר בכפות הידיים, בעיקר ביד ימין(אני ימנית) . היובש בעיקר בקצות האצבעות ולפעמים מגיע יד לרמה כזו שהעור נסדק ומדמם. ניסיתי למצוא קשר לחומרים מסויימים, ולהמנע מלגעת בסבון (כפפות גם במקלחת), ניסיתי את כל המשחות האפשריות וכלום לא עזר. (אגב בדקתי, ולא מדובר בפטריה) מה עושים?

13/10/2001 | 15:47 | מאת: רמי מור

שלום רב סביר שמדובר בדלקת עור/ אקזמה. מחייב איבחון של רופא עור. יש טיפול אלטרנטיבי. בברכה רמי מור

13/10/2001 | 15:49 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב סביר שמדובר בדלקת עור/ אקזמה. מחייב איבחון של רופא עור. יש טיפול אלטרנטיבי. בברכה רמי מור

16/10/2001 | 15:03 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לטלי, א. ייתכן שמדובר בסבוריאה. ב. אלרגיה. ג. גשי לעשות בדיקות ייתכן שיש לך קנדידה. כל טוב.

16/10/2001 | 16:02 | מאת: טלי

שלום רב, מה פירוש סבוריאה? עברתי בדיקה לפטריה (קנדידה היא פטריה, לא?) האם יש דרך לטפל בכל ע"י טיפול נטואופט? תודה

20/10/2001 | 02:03 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך לפתור את בעייתך. הנני מייצגת חברת אמריקאית שעובדת עם נסיון של 22 שנה ב-52. מדינות. עם רשיון של משרדי בריאות באותן מדינות. מוצרינו מנקים את הגוף מכל פגעי המודרניזציה (שומנים רוויים, צבעי מאכל, זיהום אויר, טוקסידים,כימיקלים, זרזים, הורמונים ועוד) ומשלימים לגוף וויטמינים מינרלים וחומצות אמינו. גוף נקי ובריא יודע לעשות את מלאכתו נאמנה. הרבה מהבעיות פשוט נעלמות ומתאזנות. אני אישית עובדת ומטפלת בבעיות שונות עם נסיון ותוצאות מוכחות כבר 7 שנים. ראה אתר: www.magicdiet4all.com ופנה/י לאסתי בטלפון: 04-9836734 052-663865 בברכה, אסתי

מנהלי פורום נטורופתיה