שאלה לגבי אבקת קולגן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/12/2020 | 05:29 | מאת: דניאל

הי, אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אך אשאל בכל זאת. אני בת 26 והיתי רוצה להתחיל עם אנטי אייג'ינג. הבנתי שתוסף קולגן יכול לעזור מאוד לשנים הבאות אבל הבעיה היא שאני זוכרת מאמר שקראתי ובו נאמר שמי שלוקח קולגן יותר מידי זמן או במינונים גבוהים (לא זוכרת מה מבין השניים) גורם לגוף להבין שיש מקור אחר לקולגן ואז הוא מתעצל ומאט את ייצור הקולגן אצלו מה שגורם להזדקנות יתרה. האם זה נכון? מה עושים אם כך?

שלום דניאל, הדבר נכון לגבי כל תוסף, לא מומלץ לקחת לתקופות ממושכות ובוודאי שלא במינונים גבוהים.. תזונה נכונה, פעילות גופנית , שינה טובה ושמירה על אורח חיים בריא הם בהחלט האנטיאייג'ינג הכי מומלץ.. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה