לחם ללא שמרים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/06/2005 | 22:38 | מאת: איילת

במסגרת דיאטת קנדידה הותירה לי הנאוטורופטית שלי לאכול לחם מחיטה מלאה או לחם משיפון מלא לאא שמרים. מצאתי באחד מהחניות (לא חנות טבע) לחם שיפון ללא שמרים וללא סוכר אחד המרכיבים הוא לתת ורציתי לדעת אם מותר לי לאכול את הלחם הזה. תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2005 | 12:48 | מאת: מעין זעירא

שלום איילת, את יכולה לאכול לחם ללא שמרים של ד"ר מארק, ניתן לרכוש בחנויות טבע, לחם של "תושיה " 100% שיפון ללא שמרים ושל "אדמה" . "לתת" הוא השם הכללי הניתן לרוב גרעיני הדגן- שעורה בדר"כ . רק בריאות!

01/07/2005 | 11:06 | מאת: איילת

תודה רבה

מנהל פורום נטורופתיה