נפיחות במפרקי כף היד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/12/2020 | 06:42 | מאת: מרדכי

שלום, אני בן 33, בריא, ספורטיבי וטבעוני. זו השנה השלישית ברציפות שאני חווה תקופה של נפיחות במפרקי אצבעות כף היד. בשנה שעברה זה ליווה אותי חודשיים, ובשנה לפני כן גם כן, וגם השנה זה חזר. למיטב זכרוני זה קורה בעיקר בחורף. מדובר על לחץ ונפיחות (נראה כמו הצטברות נוזלים) בעיקר במפרק האמצעי של ה-Phalanges, מה שכמובן מקשה על התנועה. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה ומהם הכיוונים לפתרון. תודה רבה

אנחנו לא יכולים לדעת ממה הבעיה ניתן רק לשער. זה יכול לנבוע ממאמץ, זה אף יכול גם להיות קשור לכליות ברפואה הסינית. החשיבות היא הטיפול הנכון. כדאי לשלב דיקור סיני ותוספים מתאימים

מנהלי פורום נטורופתיה