יטמין D

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/10/2020 | 23:34 | מאת: סוניה

שלום, אני צורכת ויטמין D 2000 יחב"ל ליום ,בבדיקה שעשיתי התוצאה הייתה:86 הטווחים הם: 75-250 האם התוצאה תקינה או שאני צריכה להגביר את הכמות? בת 72 תודה סוניה

שלום סוניה, על פי הטווחים התוצאה תקינה, אך עלייך להיוועץ עם רופא המשפחה לגביה משך טיפול ומינון, שכן לא ציינת כמה זמן את נוטלת ולאיזו מטרה (למעט השלמת חסרים). כמו כן, ויטמין D מומלץ כיום בהרבה מצבים וליש לו שימושים רבים, לכן מומלץ להתייעץ עם ר. המשפחה לגבי ההמשך בהתאם למטרה. בהצלחה והרבה בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה