דלקת סינוס טיפול טבעי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/10/2020 | 19:39 | מאת: דנה

שלום איך אפשר לטפל בדלקת סינוס בשיטה טבעית הכוונה קטנה לגבי צמחי מרפא ותזונה

שלום דנה, בדלקת בסינוסים מומלצת תזונה הכוללת הימנעות ממזונות מעוררי ליחה כמו חלב ומוצרי חלב, פחמימות פשוטות כמו קמח לבן, אורז לבן, פסטות, מאפים, מתוקים .. כמו כן להימנע, מבננות. בוטנים ועוד.. נדרשת תזונה אנטי דלקתית ומחזקת מערכת חיסון הרבה פירות וירקות, קטניות, דגנים מלאים. כמו כן, ניתן להשתמש בצמחי מרפא מחזקים מערכת חיסון ולהשתמש בשמנים אתריים לכיוח וייבוש נוזלים. אפשר גם לייבש עם מים ומלח (: בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה