דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/09/2020 | 11:14 | מאת: אייל

האם יש טיפול מומלץ לדלקת כרונית בערמונית בן 46 מטופל כחודשיים בדקל ננסי חליטות סרפד וזקן תירס תוסף של אבץ וחמוציות

שלום אייל, ראשית, יש להבין מה יכולים להיות הגורמים לדלקת אצלך ומדוע היא כרונית. הטיפול יעשה בהתאם לגורם. מעבר לתוספים שציינת והבנת מקור הבעיה, כדאי טיפול ותמיכה של תזונה, במקרה זה של תזונה אנטידלקתית. יש להימנע ממעוררי דלקת בתפריט כמו חלב ומוצרי חלב פרה, לבדוק את כמות החלבונים בתפריט, מזונות מייצרי דלקת כמו סולניים, סוכרים פשוטים ועוד.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה