שאלה בשימוש בצמח המאקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/09/2020 | 16:15 | מאת: ארז

אני בחור בן 37. אני מחפש צמח ממריץ מחזק שלא פוגע בגוף לאורך זמן. הבנתי שגינסג מחליש את בלוטת האדרנל ולא מומלץ לקחת אותו לתקופות ארוכות ובכלל לא לאנשים צעירים. האם צמח המאקה גם מחליש את האדרנל? האם הוא מתאים לתקופות ארוכות? תודה רבה

שלום ארז, בכל מקרה, לא מומלץ לקחת צמחים או תוספים לתקופות ממושכות. כל צמח שעובד על המרצה של האדרנל בסופו של דבר יכול לעייף, לכן בכל מקרה, לא כדאי לתקופה ארוכה. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה