ספירולינה והעלאת רמת אנרגיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/09/2020 | 09:34 | מאת: שלומי

שלום , אני קונה את המוצרים של ספירולינה לייף , אשמח לקבל חוות דעת קראתי שבמידה וצורכים את הספירלוינה והיא לא איכותית או מגודלת בצורה מסויימת לא הבנתי בדיוק היא עלולה להכיל רעלנים , האם ישנה אפשרות להמליץ על המוצר של חברת ספירולינה פור לייף או מוצר אחר ? שאלה נוספת ברשותך אני מעוניין לשלב את הספירולינה יחד עם מוצר לאנרגיה לימים מתישים מה אפשר לשלב בנוסף? אציין שאני בן 36 בריא בדיקות דם תקינות

שלום שלומי, אני לא מכירה את הספירולינה של החברה שציינת, ייתכן ןהוא טוב, אבל אין לי ניסיון בשימוש במוצר זה. יש מוצרים רבים של ספירולינה בשוק, וצריך לנסות. לגבי שילוב עם מוצר לאנרגיה, לאהיתי משלבת מוצר נוסף לאנרגיה בימים מתישים, הייתי דואגת לכך שהימים לא יהיו מתישים (: בכל אופן, תזונה טובה ומזינה , שתיה מספקת ושינה איכותית יהיו יעילים ליצירת אנרגיה וחיוניות. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה