שיפור מראה העור והצמחת שיער גבות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/08/2020 | 00:40 | מאת: צריכה יעוץ

שלום.מעט רקע.אני נוטלת ויטמינים כבר שנים.כיום: פיגנוקנול.חומצה אלפא ליפואית.קומפלקס b.אומגה 3.קומפלקס c.ואבץ פיקולינט.בבדיקות דם מקיפות מלפני שנה נראה הכל תקין.כל זה על מנת לשמור בכללי על מראה העור וגם להצמיח גבות עקב טראומה שגרמה להן לנשור בפתאומיות ומזה 3 שנים צמיחתן לא חזרה לתקינות אך מתחיל להיווצר שינוי מהותי.האם את יכולה וממליצה על קוקטייל אחר?

שלום לך, אין לי אפשרות להמליץ על קוקטייל. ההמלצה שלי היא לטפל בשורש הבעיה, אם טראומה היא הטריגר יש להבין יותר ולברר עוד פרטים שחסרים להשלמת התמונה הקלינית. כמובן,שיש לכלול בטיפול גם המלצות תזונתיות איבחון של חסרים תזןנתיים במידה ויש ושינוי הרגלי חיים שאולי יכולים להוות מכשול לריפוי לו את מייחלת. בכל מקרה לא ומלץ לקחת תוספים לתקופנ ממושכת,ש כן יש תוספים כמו אבץ אותו ציינ, שמצטברים בגוף על כן ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי ולעשות סדר. בהצלחה רבה !

מנהלי פורום נטורופתיה