האם ניתן להגיע לעודף מגנזיום?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/08/2020 | 23:32 | מאת: שירי

שלום, היה לי ממש מעט מחסור במגנזיום ועכשיו הוא בנורמה. לקיחה של 1200 מ"ג ביום עוזרות לי למניעת עצירות. במידה ואמשיך לקחת 1200 מ"ג מגנזיום ביום למשך כמה שנים, האם אני יכולה לגרום לעצמי לעודף? וגם הבנתי שיש את המגנזיים שנמצא בתאים שלא ניתן לדעת מה ערכו בבדיקות הדם. מה ניתן לעשות עם זה שלא יודעים? תודה מראש

שלום שירי, בהחל ניתן להגיע לעודף בשימוש ממושך..אני ממליצה לבדוק טיפול אחר בעצירות, כיוון שלאורך זמן לא כדאי לצרוך מגנזיום למטרה זו. הטיפול בעצירות הוא רחב מאוד וכולל תזונה נכונה, תזונה עתירת סיבים, איזון הפלורה של המעי, פרוביוטיקה למשל, יכולה מאוד לעזור, ריבוי נוזלים, פירות, ירקות, קטניות ועוד.. לגבי הבדיקה, אין מה לעשות, בדיקת מגנזיום היא בדיקת דם ולכן אינה משקפת את רמת המגנזיום בתאים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה