תוספי תזונה ג'ווס פלאס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/07/2020 | 10:46 | מאת: ליאנה

שלום, (בת 36) אני לוקחת גווס פלאס כבר חודשיים בערך אני מרגישה שזה עושה לי טוב. העניין ש2 קפסולות מכל סוג קשה לי קצת ונדמה לי שזה עושה לי אלרגיה טיפה, למרות שהמינון למבוגר הוא 2 ליום לי יותר טוב 1 ליום.וכל קפסולה מכילה ויטמין E ן C והאם זה לא יכול לגרום לעודף ויטמינים בגוף? בגדול אני אוכלת בריא כל יום סלט ירקות ואוכל דיי בריא. המטרה שאני לוקחת היא להוריד עייפות, להוריד הרפס , דלקות שונות. תודה

שלום ליאנה, שימוש בויטמינים לאורך זמו ולתקופות ממושכות בהחלט יכול לגרום לעודף בויטמינים מסויימים, לכן מומלץ לעשות הפסקות ולבדוק כל פעם מחדש אם יש צטרך ומה הצורך. גם קפסולה אחת זה בסדר, אבל אם את חוששת שהתוסף גורם לך לאלרגיה, אז לא כדאי להמשיך ליטול אותם. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה