ויטמינים מומלצים לפעילות ספורטיבית?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/07/2020 | 22:56 | מאת: מעיין

שלום, בזמן האחרון התחלתי להתעמל בצורה קבועה אך זה מגיע עם קושי רב מאחר ולא התעמלתי הרבה זמן, האם יש ויטמינים ותוספי תזונה שיכולים להקל על הקושי ולעזור לביצוע?

שלום מעיין, אני לא ממליצה על תוספים למטרה זאת, ממליצה להמשיך להתאמן עד שתיכנסי לכושר (: כיוון שאת כותבת שלא התאמנת הרבה זמן, צריך לתת לגוף להתרגל.. במקביל אני בהחלט ממליצה על תזונה מתאימה. לדאוג לאכול בריא ונכון בהתאמה לפעילות שאת עושה ולאכול למשל, עד שעה לפני האימון ופחמימה ולאכול טוב אחריו וזאת בהתאמה לסוג האימון שאת עושה. בהצלחה, בריאות וכושר !

מנהלי פורום נטורופתיה