תוספי תזונה לתסמונת מעי הרגיש, איזה כדאי לקחת?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/07/2020 | 22:53 | מאת: ליה

שלום, אובחנתי עם מעי רגיש, מאיזה מזונות כדאי להימנע ואיזה כדאי לצרוך כדי להימנע מהסימפטומים? וגם איזה תוספי תזונה כדאי להוסיף כדי לטפל בזה?

שלום ליה, התזונה היא אינדיבידואלית, יש מזונות כללים שכדאי להימנע מהם בתסמונת מעי רגיש כמו חלב ומוצריו, קטניות, ירקות מצליבים ועוד.. אך יש לבדוק מה בתפריט היומי שלך גןרם לתסמינים אצלך וכמו כן, מאיזה תסמינים את סובלת, ומה הגורם למעי הרגיש אצלך.. כי הגורמים שונים ואישיים ולכם הטיפול ינתן בהתאמה. כנ"ל לגבי תוספים.. פרוביוטיקה זאת אפשרות. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה