שאלה בקשר לטחול מוגדל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/06/2020 | 18:00 | מאת: אורי

שלום, אני בחור בן 29, אני סובל משיעול לאחר אכילה, או בזמן לחץ. עשיתי צילום אולטרסאונד ואובחן אצלי בצילום טחול מוגדל. לפי מה שקראתי באינטרנט זה שעל פי הרפואה הסינית יש צורך לשנות את התפריט ולאכול ירקות כתומים וחמים ועוד, לא לאכטל מוצרי חלב ועוד. השאלה שלי היא האם זה שינוי בתפריט שאצטרך לעשות לכל החיים או ייתכן ורק למספר חודשים או שנה, ואז המצב יחזור לקדמותו והטחול יקטן? תודה ושבוע טוב.

שלום אורי, ראשית, יש לברר מה הסיבה לטחול המוגדל, ייתכנו כמה גורמים אותם יש לברר. לאחר מכן ניתן יהיה להבין איזה טיפול מתאים ולמשך כמה זמן ..

מנהלי פורום נטורופתיה