איזה תוסף סידן מומלץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/05/2020 | 17:19 | מאת: גלית

לפני מספר חודשים אובחן לי אוסטופורוזיס. אנדוקרינולוג המליץ לי לקחת סידן ציטראט. חברה אמרה לי שהיא צורכת סידן אלמוגים וזה יותר מומלץ. אודה לחוות דעתכן מה עדיף. כמו כן הבנתי שהסידן מגיע במספר צורות. טבליות, כמוסות, סידן מסיס במים. האם יש עדיפות לאחד מהם? בתודה מראש

שלום גלית, הסידן המומלץ ביותר הוא סידן אמורפי המופק מסרטנים כחולים ובעל הפסיגה הטובה ביותר. ניתן לקחת אותו בקפליות. גם סידן ציטראט הוא טוב, אך מחקרים מראים כי הסידן האמורפי נספג טוב יותר. בהצלחה ורק בריאות.

10/05/2020 | 21:08 | מאת: אליעזר

הסידן שתיארת בתשובתך - מגעיל עבורי. האם קלציצו (נוסף, כמובן, לתזונה) לא עונה על הצורך בסידן? אליעזר

מנהלי פורום נטורופתיה