יובש

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/04/2020 | 14:07 | מאת: אור

הי, מזה זמן רב אני סובלת מתחושה של עור פנים יבש,במקביל לשמנוני. קניתי מוצרים (2) המכילים מים,גליצרין וחומצה הילרונית מאחר כי המליצו לי שאילו נותנים הזנה לעור (להבדיל מלחות),בנוסף גם המליצו לי שכדי "לנעול" את הלחות הזו אני צריכה להשתמש במוצרים המכילים תכונות אילו. אז השתמשתי בקרם הלחות המכיל ALOE BARBADENSIS,וCAPRYLIC,והתחושה עדיין מאוד יבשה ושמנונית במקביל.בנוסף גם ניסיתי להשתמש בשילוב של שמן חוחובה עם רוזהיפ,ופעמים אחרות אפילו וזלין,וזה עשה תחושה שמנונית אף יותר , מה יכול להיות חסר בשיגרה שלי? תודה!!

שלום אור, ישנם גורמים רבים המשפיעים על העור כמו תזונה, כמות נוזלים, שעות שינה ואיכות השינה, מצב רגשי ועוד.. יש לברר מה הסיבה לתסמין אותו את מתארת ולטפל בהתאמה. תזונה לקויה כמו עודף שומנים וסוכרים יכולים להשפיע על המרקם של העור ולהפוך אותו לשמנוני,חסרים תזןנתיים או מיעוט נוזלים בתפריט ועוד.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה