גרעיני שבולת שועל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/05/2005 | 13:40 | מאת: אורנה

שלום לכן מנהלות יקרות אשמח אם תדריכו אותי איך להכין את הדגן הזה כשהוא בצורתו כגרגיר. האם נדרשת השריה לפני הבישול,כמה מים להוסיף,כמה זמן בישול וכו... מה היתרונות הבריאותיים שלו ע"פ הקוואקר? תודה אורנה

לקריאה נוספת והעמקה
14/05/2005 | 20:11 | מאת: מעין זעירא

שלום אורנה, את השיבולת שועל (קוואקר אותו הדבר...) אין צורך להשרות. יש לקחת 2-3 כפות של שיבולת שועל ,אפשר לבשל על בסיס מים או חלב - ההמלצה היא על חצי כוס - כוס חלב אורז, סויה , עיזים ולא חלב פרה או חצי , חצי - חצי כוס מים וחצי כוס חלב אורז למשל...ולבשל עד שהשיבולת שועל מתרככת ונוצרת דייסה. אפשר להוסיף קינמון , חתיכות של בננה וניתן להמתיק עם מעט סוכר חום , עדיף שלא... בהצלחה!

14/05/2005 | 22:15 | מאת: אורנה

תודה על התשובה,אך דייסת קווקר שיבולת שועל אני יודעת לעשות,שאלתי היתה לגבי הכנה של גרגירי שיבולת שועל ולא הקוואקר שהוא מוצר מעובד! האם להשרות את הגרגירים לפני הבישול,כמה מים להשתמש על כוס גרגירים,מה זמן הבישול וכולי. תודה מראש אורנה

מנהל פורום נטורופתיה