Butterbur לקיחה עבור מיגרנות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/01/2020 | 02:10 | מאת: אפרת

שלום, חשבתי לנסות את ה Butterbur עבור מיגרנות שיש לי בתדירות נמוכה. יש לי בנוסף גם אסתמה... וזה מוזר,כי במידע באנגלית על התוסף קראתי במקומות מסויימים שזה אפילו טוב לאסתמה, אך בתופעות לוואי אפשריות מצויין אסתמה. האם ידוע לכם מהו הסיכוי לזה או באילו אחוזים זה קורה? בנוסף מצויין שם שמי שאלרגי לצמחים מסויימים מסוג מסויים כנראה גם אלרגי לזה. אני אלרגית לעץ ברוש וזית. האם עלול להיות קשר? תודה מראש

שלום אפרת, בהתחשב בזה שאנשים אלרגים צריכים להימנע מצמח זה ואין מחקרים חד משמעיים המראים כי הוא יעיל באסטמה. אני ממליצה לך לבחור בדרך טיפול אחרת במיגרנות בייחוד שכתבת שהן בתדירות נמוכה, יש הרבה דרכים אחרות יעילות לטיפול במיגרנה הבה לפני שימוש בצמח זה. ראשית יש לברר מהם הגורמים האפשריים למיגרנות שלך כמו למשל, מזונות ספציפיים, תזונה לקויה, חוסר שתיה, מיעוט שעות שינה, שינה לא איכותית, סיבות הורמונליות, מתחים כאלה ואחרים, לחץ בחוליות צוואריות ועוד.. יש לטפל בגורם ולא בסימפטום. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה