ערבוב תוספים בטיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/12/2019 | 16:27 | מאת: דניאל

אני מטפל בקנדידה במעיים כבר שבועיים באמצעות תזונה ירוקה, תמצית זרעי אשכוליות, קאן-קליר של נוטריקר ופרוביוטיקה ג'ארודופילוס. אני רוצה להוסיף את קומפלקס דטו (DETO) של סולגאר. האם יש מניעה להשתמש בכולם יחדיו? תודה.

שלום דניאל, כן יש מניעה, ובעיקר אין צורך.. מה הסיבה שאתה רוצה לקחת גם את הדטו קומפלקס? הקאן קליר נותן לך את המענה של הצמחים ויש את אותם הצמחים וצמחים מקבילים בעלי השפעה דומה. לכן לא ברורה לי מה מטרת הנטילה הנוספת. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה