בדיקה אצל רופא עור ושיפור בדלקת עור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/11/2019 | 23:19 | מאת: חיים

שלום רב לפני כשנה נפגעתי בעור עקב תגובה אלרגית חזקה לחומר שימור שהיה בסבון במפעל מזון.הייתי אצל רופאי עור שציינו שמדובר בדלקת עור ממגע יש אודם ויובש אחת למספר שעות.הייתי אצל רופא עור שטען שיש שיפור במצב העור אבל עדיין יש עור מעובה עם בצקת למה הכוונה?יש שתי נפיחות בצקתיות בכף היד ממש למטה איזה טיפול מומלץ לסלק לצמצם את הדבר הזה?נסיתי דבש אורגני במריחה ולא ממש סייע אחרי פעם אחת מה מומלץ? כמו כן התחלתי טיפול נטרופטי מעבר לרפואה סינית האם אמור לסייע בטיפול והאם אמור לכלול גם תוספי מזון ועוד? בברכה חיים

שלום לך, אם פנית לטיפול נטורופתי הוא בהחלט יכול לעזור ותוכל להתייעץ עם המטפל שלך מה הדרך הכי טובה לסייע להחלמה. בנושא של עור קשה לטפל ולהמליץ מבלי לראות ולהבין במה מדובר. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה