צמחי מרפא לטיפול באסתמה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/11/2019 | 21:01 | מאת: שירלי

שלום, האם שמן קצח לעזרה בטיפול באסמה(שמטופלת גם עם משפאים קבועים) יכול לעזור אם מורחים אותו על הגוף ולא בולעים? האם הוא נספג ככה ומשפיע כפי שבולעים אותו? ומהו המינון של מורינגה שנהוג לקחת לרוב ובעיקר במקרה של אסתמה? תודה מראש

שלום שירלי, שמן קצח במריחה על הגוף שונה בהשפעתו משמן קצח בבליעה. כמובן, את יכולה לנסות במריחה ולבחון אם יש לו השפעה מספקת. מינון של מורינגה ניתן בהתאמה באופן אישי בהתאם לתמונה הקלינית ולצורך, תלוי מה מטרת השימוש. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה