קנדידה טיפול בתמצית זרעי אשכולית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/10/2019 | 09:34 | מאת: נטלי

שלום קניתי תכשיר תמצית זרעי אשכוליות המכיל גם שרף מור וטטבויה/לה פאצ'ו לטיפול בקנדידה שאובחנה באבחון אירידיולוגי. אני לוקחת 10 טיפות ב 100 מ"ל מים פעם ביום .למשך כמה זמן צריך לקחת את זה? והאם סחרחורת היא תופעת לוואי מוכרת? התחלתי לקחת את התכשיר הזה לפני 3 ימים כפי שאמרתי 10 טיפות ב 100 מ"ל פעם ביום

תלוי מאד ברמת הקנדידה טיפול נכון יכול להיות 2-4 חודשים בהתאם למצב. מבחינת תופעות לוואי- הכל יכול להיות ולא ניתן לדעת או לצפות

מנהלי פורום נטורופתיה