מחלת אמפיזמה ומחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/10/2019 | 03:50 | מאת: דוד

האם יכול להיות קשר סיבתי לאמפיזמה עם קרוהן? האם אכילה או שתיה של מיץ כוסברה עוזרת לאמפיזמה? שומוש בשמן cbd קנאביס האם זה עוזר לאמפיזמה?

שלום דוד, לא ידוע על קשר סיבתי, אך ייתכן שבירור ניתן יהיה למצוא קשר למצב דלקתי בגוף וכך גם יהיה הטיפול - טיפול נוגד דלקת. ישנם צמחי מרפא רבים, שיכולם להועיל במצב של אמפיזמה ( לא ידוע לי על כוסברה) כמו אסטרגלוס, וויתניה, בת קורנית ועוד.. וגם שמנים אתריים רבים. יש מחקרים על יעילות והשפעה מיטיבה של CBD באמפיזמה. דורש בדיקה ובירור. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה