שימוש בפרופוליס \דבש מאנוקה לנפיחות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/10/2019 | 18:31 | מאת: רועי

שלום רב עקב דלקת עור ממגע יש לי בכל יד סוג של שלפוחית\נפיחות לא נעימה המקום מעט כתום\אדום.כל מגע ארעי שם כואב לי או מייצר אי נוחות.קראתי מאמרים ששימוש בדבש מאנוקה\פרופוליס מטפל בהצלחה בדלקות עור והורדת נפיחות שלפוחית בעור האם אכן יעיל? האם יכול לגרום לאלרגיה?היכן ניתן להשיג ומה המינון המומלץ למריחה ?שימוש בדבש רגיל בבית לא עשה דבר בברכה רועי חג שמח

שלום רועי, טיפול בדבש מאנוקה בהחלט יכול לעזור, צריך לנסות. חשוב להבין גם ממה נגרמת הדלקת בעור ולטפל בגורם בהתאם. ערוך חיפוש ברשת, יש כמה חניות שמוכרות את הדבש הזה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה