תוספים שמחזקים מערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/10/2019 | 19:49 | מאת: משי

האם מותר לשלב תוספים שמחזקים את המערכת החיסונית תוך כדי טיפול במחלה אוטואימונית שבה אני מקבלת תרופות שמדכאות את המערכת החיסונית? הכוונה היא האם התוספים לא יחזקו את המערכת חיסון שצריכה להיות מדוכאת בגלל המחלה.

שלום משי, השילוב של התוספים תלוי באיזה מחלה אוטואימונית מדובר ובאיזה תוספים..לא ציינת. ההתאמה היא ספציפית ולא כללית. התוספים מחזקים מערכת חיסונית במנגנונים שונים ולכן תלוי בתוסף ותלוי באיזו מחלה וכמובן בטיפול הקונבנצונאלי אם מקבלים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה