bcaa האם יכול לעזור לעייפות גם בלי ספורט?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/09/2019 | 17:16 | מאת: מיכל

שלום, הבנתי שהתוסף BCAA יכול קצת לעזור בדחיית עייפות כשעושים ספורט. האם הוא יכול להפחית קצת עייפות גם כשלא עושים ספורט באותו היום? תודה מראש

שלום מיכל, לא מומלץ לקחת BCAA למניעה של עייפות..הטיפול הכי טוב לעייפות הוא לישון.. לנוח. ואם העייפות נובעת מסיבות אחרות כמו תזונה לקויה או מחסורים תזונתיים אנמיה, עומס , החיים וכ'ו.. אז הטיפול יהיה בהתאם. בכל מקרה הטיפול יהיה בגורמי העייפות. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה