הוספת זעפרן לציפראלקס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/09/2019 | 16:38 | מאת: דנה

שלום סובלת מדכאון וחרדה לוקחת בבוקר ציפראלקס 5 מג לא עוזר מגביר חרדה קשה לי לעלות במינון בשל תופעות הלואי ללילה לוקחת מירו15מג ולוריבן 0.5 מג לשינה שניהם האם מותר לטחר 3 שעות להוסיף זעפרן יכול לעזור או שזה חלש מידי

שלום דנה, ציפרלקס בהתחלה יכול להגביר חרדה ( לא ציינת כמה זמן את נוטלת אותו), לכן בדר"כ רופא פסיכיאטר ממליץ ליטול יחד איתו לוריואן עד שהגוף מסתגל והחרדה פוחתת. השאלה היא זעפרן באיזה צורה, מינון... בכל אופן לא ממליצה לערבב כל כך הרבה דברים, את גם לוקחת מירו 15 .. אני מציעה לפנית לרופא המטפל בך ולעשות סדר. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה