שאלה בקשר לתוסף תזונה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/08/2019 | 11:11 | מאת: רוני

היי, הנני סובל מליחה וברצוני לקחת תוסף שנקרא" תמצית זרעי אשכוליות". הבנתי שתמצית זה הינו בעל חומצה חזקה והנני סובל מצרבת(עם בקע סרעפתי קטן). האם תוסף זה עלול להחמיר הצרבת?

שלום רוני, לא כדאי במצב של צרבת להשתמש בתוסף זה. אני ממליצה להבין מה מקור הליחה ולטפל בגורם, למשל גורמים תזונתיים היכולים לעודד ליחה, לחם לבן, קמח לבן, סוכרים פשוטים, חלב ומוצריו ועוד... יש להימנע מהם ועוד וכומו כן לשלול גורמים נוספים לליחה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה