חוסר איזון הורומונלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/08/2019 | 19:31 | מאת: ורד

אני אחרי גיל 40 המחזור הופסק לי ומאז אין לי אנרגיה וחשק לעשות את מה שעשיתי כל הזמן אין לי חשק לצאת מהבית אני כול הזמן עייפה אני חושבת שאני לא מאוזנת הורמונלית אם אפשר לקבל טיפ קטן איך לאזן את עצמי אני אשמח

שלום ורד, ציינת שהמחזור הופסק.. האם הכוונה להופסק באופן מתאכותי כמו הליך ניתוחי או פשוט פסק (פרהמנופאוז) באופן טבעי והחל גיל המעבר? בכל אופן, הסיבה חשובה לתהליך אותו את צריכה לעבור. באופן עקרוני יש חשיבות לתזונה מתאימה, (לא ציינת אם קיימים תסמינים נלווים כמו גלי חום וכו). גיל המעבר יכול להיות מאופיין בירידה ברמת האנרגיה, בדיכדוך וירידה באיכות החיים ועל כן יש חשיבות לשינוי תזונתי ובעיקר לפורמולת צמחי מרפא מתאימה לך. כמו כן, חשוב מאוד לעשות פעילות גופנית כלשהי, הליכה או שחייה כדי להעלות את רמת האנרגיה (למרות שאין כוח..) וגם לעשות דברים שאת אוהבת(: רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה