פרוביוטיקה 50 מיליארד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/08/2019 | 10:34 | מאת: שי

שלום, סובל מדלקת בקיבה ונטורופת המליץ לי על פורמולת פרוביוטיקה של 50 מיליארד חיידקים (של נייצ'רס פרו). לוקח את זה בינתיים שבוע ולא מרגיש שינוי. עכשיו קראתי שיש סיכון בלקיחת פרוביוטיקות עמוסות חיידקים כאלו כיוון שהן יכולות ליצור תהליך אוטואימוני בגוף - בגלל ריבוי סוגי החיידקים להתבלבל ולזהות גם תאי גוף כאויבים, זה נכון? כדאי לי להפסיק ליטול את הפרוביוטיקה? בתודה

שלום שי, נטילה של פרוביוטיקה במשך שבוע אינה מספיקה לטפל בדלקת קיבה. אני מניחה, שגם קיבלת תזונה אנטידלקתית ומתאימה לדלקת בקיבה וזה תהליך שלוקח זמן. פרוביוטיקה צריכה להיות מותאמת אישית בהתאם לבעיה ןתתמונה הקלינית. אנא פנה למטפל שנתן לך את הפרוביוטיקה ודאי ישנה סיבה בגללה המליץ דווקא עליה. היוועץ בו. בהצלחה ורק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה