קינמון וחומציות בקיבה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/07/2019 | 05:34 | מאת: מירי

שלום ותודה האם כפית קינמון יעילה לחומציות בקיבה? האם הקינמון חומצי או לא? לוקחת מקסימום. אך עדיין שריפה בגרון. בכלל אלו תבלינים יעילים?

תבלינים העוזרים לייצר סביבה בסיסית- כפי שציינת הקינמון, כן גם כורכום, ג'ינג'ר, כמון. צריך לבדוק ממה החומציות אולי מהליקובקטר פילורי- לבצע בדיקת נשיפה

25/07/2019 | 18:59 | מאת: מירי

תודה...אין חיידק.עשיתי גסטרוסקופיה ..הממצא ריפלוקס קיבתי וושטי .לקחתי אמפרדקס 40 מג שה שה שבועיים וחצי ללא שיפור עברתי עברתי כבר שבוע לנקסיום ועדיין אין שיפור כל הגרון וחלל הפה שורפים על הזמן אפילו לאחר שתיית מים מינרליים קרים. יש לי תור לדיאטנית רק בעוד חודש והסבל נורא. אם יש משהו שיעזור בנתיים אשמח .

מנהלי פורום נטורופתיה