לחם שיפון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/04/2005 | 18:17 | מאת: דנית

קיבלתי תפריט מיכיוון שיש לי בעיות בקיבה עצירות עייפות וכו" ע"פ אירידיולוג- קנדידה וחוסר אנזינמים בלבלב, ורציתי לשאול מה היתרון של לחם שיפון מלא100% אורגני מחברת "אדמה" מה היתרון שלו ומה הוא מכיל?.? אני מתארת לעצמי שהוא גם משמין יותר- כמה קלוריות יכולות להיות בפרוסה אחת?

לקריאה נוספת והעמקה
05/04/2005 | 19:00 | מאת: מעין זעירא

שלום דנית, לחם שיפון עשיר בסיבים תזונתיים,בעל ערך גליקמי נמוך ומכאן תורם יותר לשמירת רמה נמוכה של סוכר בדם, מזין ומשביע לאורך זמן. לגבי הקלוריות- נסי לשאול בפורום תזונה קלינית, כי הקלוריות הם לא בתחום הנטורופתיה.ההתייחסות הנטורופתית היא לערך התזונתי ,לסיבים התזונתיים, לויטמינים שיש בו ,לחשיבות של האינדקס הגליקמי הנמוך, שנותן תחושה של שובע ועוזר בשמירה על המשקל. ברכת בריאות שלמה!

13/04/2005 | 09:12 | מאת: hyc

אפשר לקבל מתכון של קמח שיפון מלא , תודה

מנהל פורום נטורופתיה