שימוש יעיל במריחואנה לבעיות עור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/07/2019 | 11:53 | מאת: רונן

שלום רב האם שימוש במריחואנה רפואית יעיל לטיפול בבעיות עור[דלקת עור ממגע].אמנם אני מורח במקום קרם לחות אך הוא מאד מאד רגיש וכל נגיעה בו כואבת או לא נעימה.כאשר בימים מאד חמים או קרים עוצמת הכאב או הגירוי ביד מאד מאד חזקה .האם היא משפיעה באופן מיידי? האם צריך הפנייה מרופא?האם ניתן לנטול אותה באכילה ולא בבליעה והאם היא ממכרת? בברכה רונן

מאד אינדיבידואלי לבעיית העור שלך. רצוי כמובן להיוועץ עם רופא עור בנושא

מנהלי פורום נטורופתיה