שימוש נוח בשמן המפ בבליעה פנימית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/07/2019 | 11:49 | מאת: רוני

שלום רב אני כרגע עם דרמטיטטס אירטטנטית עם יובש אני מורח כרגע קרם לחות כ 3-4 פעמים ביום ויש הקלה למס שעות.שמן המפ התחלתי בכף וחצי ליום חודש הבא אקח שנים העניין שלפעמים יש לו טעם לא הכי נעים מה מומלץ לקחת עימו יחד כדי להתגבר על הטעם המריר? כמו קראתי שיש שימוש בשמן סלדרין האם הוא יעיל לבעיות עור מסוג דלקות עור? בברכה רוני

שלום רוני, קודם כל, כדאי לוודא שאתה משתמש בקרם לחות על בסיס צמחי ולא על בסיס חומרים כמו שמן מינרלי.. כי אז האפקט הראשוני עוזר.. אבל לאחר מכן מייבש. אני ממליצה להשתמש רק בשמן המפ למריחה ובבליעה יש לקחת כפית בוקר וכפית ערב אפשר לערבב עם מרכיב שומני כמו אבוקדו/טחינה על הלחם.. אולי זה יכול לעזור. אין לי ניסיון קליני עם הסלדרין בנושא זה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה