מסטיק תימני איזון מערכת הורמונלית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/07/2019 | 07:13 | מאת: שרה

שלום, בת 37 עם ילדה אחת ומנסה להכנס להריון שני כבר 7 חודשים. הווסת שלי מאוד חלשה עם דימום מאוד חלש. האם מסטיק תימני יכול לעזור ולחזק את הרחם? מאוד רוצה להכנס להריון שני. האם זה מאזן את מערכת ההורמונלית?

שלום שרה, אני לא ממליצה על מסטיק תימני, יש להבין מה הסיבה לוסת עם דימום חלש ולשלול את כל הגורמים שייתכנו כמעכבי הריון. חלקם קשורים להרגלי האכילה שלך, תזונה לקויה, מחסורים תזונתיים, חוסר איזון הורמונלי, שינה לא טובה או לא איכותית, מצב רגשי ועוד.. יש להסתכל על כל התמונה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה