תולעים בהריון בשבוע 14

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/05/2019 | 06:48 | מאת: רינת

שלום. אני בשבוע 14. מצאתי תולעת. אני כל הזמן נדבקת ומטופלת וזה חוזר. לפני חצי שנה עשיתי טיפול אינטנסיבי. ובבדיקת הגסטרו לא נמצאו תולעים. ועכשיו שוב. מה אפשר לעשות חוץ מדיאטה? מותר למרוח שמן בפי הטבעת שמכיל מרכיבים: שום, ניאולי, הדס, אזוביון, ציפורן , אכיליאה, קורנית, פרע, ברוש ולענה. השמן נקרא ניטפיל

לגבי שמנים ארומתיים צריך להיות זהיר ולשאול בחברה אם הוא מותר בהריון.. לדעתי הכי טוב ללכת לרופא ולקבל את הוורמוקס במידה והוא מותר בהריון. כדאי לצרוך גם פרוביוטיקה

20/05/2019 | 06:27 | מאת: רינת

מעבר לקח שאני בהריון וכנראה אסור וורמוקס. הוא כבר לא משפיע אלי. האם זה מסוכן לעובר? האם אפשר לטפל בתולעים רק באמצעות תזונה? ( וברור שהגיינה).

מנהלי פורום נטורופתיה