חיידק הליקובקטור פילורי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/03/2019 | 17:10 | מאת: קרין

שלום, נטלתי פעמיים אנטיביוטיקה כנגד חידק הליקובקטור פילורי, ופעמיים היא כשלה. כעת נתנו לי אנטיביוטיקה פעם שלישית. לפי דברי הרופא - במידה והיא לא תעזור אז נוותר על הכחדת החיידק. הבנתי ששמן אורגנו מסייע כנגד החיידק, האם ניתן לעשות בו שימוש במקביל לאנטיביוטיקה או רק לאחר סיומה? תודה, קרין

שלום קרין, אין מניעה לעשות שימוש במקביל, אך חשוב עוד יותר לפעול לפי הנחיות מתאימות של תזונה ל HP. התזונה היא חלק בלתי נפרד מהתהליך בשילוב עם פרוביוטיקה ועם צמחי מרפא אם זה אורגנול או צמחים אחרים יעילים בשילוב. בהצלחה והרבה בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה