שאלה בקשר לשמן זירעי רימונים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/01/2019 | 13:26 | מאת: דנה

שלום אני בגיל 54 ללא תרופות של קופת חולים לוקחת כל יום תוסף תזונה כורכום בגלל הסגולות שיש בו לאחרונה רכשתי שמן זרעי רימונים בגלל כל הסגולות שכתוב עליו ,כל פעם שאני לוקחת כמוסה זה גורם לכאבי ראש בנתיים הפסקתי שאלתי האם אפשר להמיך לקחת למרות תופעת הכאב ראש

ניתן לנסות כשבוע -10 ימים לבדוק רגישות עם המינון הכי נמוך כמוסה ביום, ומנסה בהדרגה למשל יום כן - יומיים לא, יום כן יום לא. אם עדיין יהיה תופעות של כאב ראש או כל תופעה אחרת סביר להניח שזה לא מתאים לך- הגוף יודע מה טוב לו. צריך ללמוד להקשיב

מנהלי פורום נטורופתיה