שמנים לשיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/01/2019 | 21:18 | מאת: הדר

שלום רב, לאחרונה שמעתי על נפלאות שמן הרוזמרין לעידוד צמיחת השיער,רציתי לדעת האם זה אכן נכון והאם אני יכולה לערבב את השמן הזה עם שמן זית רגיל כמסיכה על השיער ולכמה זמן לשים לאפקט מקסימלי? בנוסף-האם שמן קיק לא רק מעודד צמיחת שיער אלא גם מחזק את השורשים שלו? תודה!

01/01/2019 | 21:22 | מאת: הדר

בסוף לזה-קראתי כי שמן הרוזמרין עשוי להיות מסוכן הי הוא מעלה את לחץ הדם,איך אני יכולה לדעת אם זה בטיחותי אז להשתמש בו לקרקפת ? תודה

רוזמרין הוא בהחלט השמן המועדף למניעת נשיערת וחיזוק השיער. ניתן למהול אותו עם שמן זית. אפשרי לשים כמסיכה 30 דק מינימום ועד לשעתיים. שמן קיק לא ידוע לי שמחזק שיער

מנהלי פורום נטורופתיה