חומצה אלפא ליפואית וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/12/2018 | 18:32 | מאת: ליסה

שלום עקב סוכר גבולי התחלתי לקחת חומצה אלפא ליפואית מזה חודש וירדתי בשלושה קילו אמנם הפחתתי קצת בכמות האוכל שנהגתי לאכול אבל לא בצורה משמעותית האם חומצה אלפא ליפואית גורמת לירידה במשקל?

מעבר לכך שחומצה אלפא ליפואית הינה נוגד חמצון חזק ביותר ויעיל למניעת התופעות הנלוות לסוכרת, במידה מסויימת יכולה גם להשפיע על איזון הסוכר ועצם האיזון של הסוכר בהחלט עוזר לירידה במשקל. כמובן חשוב לשמור על דיאטה מתאימה

01/05/2019 | 20:44 | מאת: ליסה

שלום לפני חודשיים בדיוק הפסקתי לקחת חומצה אלפא ליפואית 600 מייג אחרי נטילה של שלושה חודשים ירדתי במשקל חמישה קילו ללא דיאטה משמעותית שאלתי את חברת סולגר האם החומצה גורמת לירידה במשקל ענו לי שתופעה זו לא מוכרת להם שאלתי רופאת סכרת ענתה לי שהחומצה משפר בעיות עצביות שנגרמות עקב סכרת ולא גורם לירידה במשקל שאלתי נטרופת מתמחה ענה לי שאינו גורם לירידה במשקל עשיתי בדיקת דם הגלוקוז לא התאזן כלל יצא לי 114 אחרי שהיה 108 לפני חמישה חודשים המגלובין מסוכרר ירד מ 6.1 ל 5.9 אם הסוכר לא התאזן ושומנים בדם נשארו גבוליים למה ירדתי במשקל? הייתי בטוחה אחרי הירידה במשקל הגלוקוז יצא לי לפחות 90

מנהלי פורום נטורופתיה