אסתמה האם יש וטיפול טבעי יעיל?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/12/2018 | 01:11 | מאת: שירלי

שלום, האסתמה שלי בחורף אינה מאוזנת למרות משאף הסרטייד... אשמח לדעת: אילו צימחי מרפא או תוספים טובים לאסתמה? והאם מורינגה גם כן טובה לכך? דייקור ניסיתי ולא עזר תודה מראש

שלום שירלי, קודם כל, יש חשיבות גדולה לתזונה ולכן יש לערוך שינוי תזונתי ולהימנע ממזונות מסויימים כמו למשל, חלב ומוצרי חלב פרה, פחמימות מזוקקות כמו קמח לבן, סוכרים לצרוך יותר מזונות כתומים, כי הם מייבשי ליחה ועוד.. בנוסף ישנם צמחי מרפא המתאימים יותר למערכת הנשימה כמו אסטרגלוס, סמבוק שחור..וניתן להכין פורמולת צמחי מרפא בשילוב של מספר צמחים בהתאמה. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה