ציפרלקס לעומת רודיולה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/12/2018 | 22:16 | מאת: רונית

שלום, האם יש איזשהו מידע עד כמה ציפרלקס יותר אפקטיבית בהשוואה לרודיולה במצב של דיכאון לא קשה?אם משווים 20 מ"ג ציפרלקס למינון מקסימלי ברודיולה? או שלפי הניסיון שלכם? יש סיכוי שהם עוזרים באותה רמה או לפחות ברמה קרובה? או שההבדל הוא גדול? תודה מראש

אין ספק שתרופות לרוב עובדות מהר יותר וחזק יותר, אך לרוב גם מלוות בתופעות לוואי. ההשוואה לטעמי אינה נכונה. בראש ובראשונה צריכים לבחור באם לטפל בדרך הקונונציונלית או בדרך הטבעית. ואם בדרך הטבעית אז לא בהכרח שרודיולה הינה הבחירה המתאימה עבורך. יתכן ודווקא תוסף אחר יותר יתאים.

מנהלי פורום נטורופתיה