רודיולה בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/12/2018 | 13:40 | מאת: שירלי

מעניין שאלה אותי מהם הערכים של הרודילה..אצלי. מצויין 3 אחוז rosavains 1 אחוז NLT לקחתי במשך כמה חודשים מינון 750 מ"ג מזה... האם זה מסוכן והאם זה מה שמעיין התכוונה שניתן לקחת רק 600? ובמידה ולא ניתן להעלות עוד את מינון הרודיולה, האם ניתן לשלב עם זה 5HTP? תודה מראש

שלום שירלי, המינון הוא עד 600 בדר"כ. לא ממליצה לשלב עם 5HTP. אם הרודיולה לא עובדת במינון התראפויטי יש לבדוק חוסר התאמה ולבחון תוסף או פורמולת צמחים וכמובן שילוב של תזונה מתאימה עם כלים נוספים הקשורים לשינוי באורח החיים כמו הרגלי שינה, אכילה, פעילות גופנית, מערכות יחסים, עבודה והרבה מודעות והרפייה (: רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה