אצטיל ל קרניטין לילד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/12/2018 | 08:56 | מאת: טטה

שלום נכדי בן ה- 9.5 הוא שמנמן בלשון המעטה. הוא לא זז מהמחשב למעט פעמיים בשבוע שבהם הוא הולך לחוג לעשות קצת כושר. זה לא ממש עוזר. מניסיון שלי עם אצטיל ל קרניטין גיליתי שהוא עוזר בירידה במשקל. שאלתי היא: האם אפשר לתת לו חומצת אמינו זו? אם כן באיזה מינון ובאיזו תכיפות. בברכת חג חנוכה שמח סבתא מודאגת

שלום לך סבתא מודאגת, אני לא ממליצה לתת לו את התוסף ל- קרניטין. בגיל שלו ההמלצה היא לכוון כמה שיותר למודעות לתזונה בריאה ומאוזנת כחלק מאורח החיים בבית, אני ממליצה על הדרכה הורית וסבתית בעניין זה, כדי לדעת איך להתייחס לנושא זה בבית בשילוב עם פעילות גופנית כפי שאני מבינה שהוא כבר עושה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה