חוות דעת אשמח בבקשה תודה רבה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/12/2018 | 23:48 | מאת: נירה

שלום רב אתמצת בקצרה את בעייתי. אני בת 36 ללא לידות בעבר.לפני כשנה חוותי לראשונה דלקת בשתן. שעברה עם אנטיביוטיקה. ומאז נותרו לי סימני תכיפות למתן שתן. זה הלך וירד עם הזמן כי הלכתי לפיזיוטרפיה מס' פעמים אך לא הצטרכתי כי שרירי רצפת אגן בסדר גמור. הלכתי גם להומופט גם דיקור וגם נתורופת. לא יודעת מה מהם עשה קצת שינוי. אך עדיין מרגישה תמיד את השלפוחית. בבדיקת אורודינמיקה גם גילו מאין כיווץ יתר והרופא מן הסתם דוחף כדורים. שמעתי על "אופונטימה" צמחי צבר. אשמח לחוות דעתך. תודה נרקיס

שלום נרקיס, יש לבדוק ממה נגרם התסמין אותו את מתארת, אם יש עדיין רמה מסויימת של לןיקוציטים בשתן, חיזוק הסוגרים, גורם עצבי המשפיע על הסוגרים. לא יודעת מה זה "אופונטימה" אך אם את מטופלת אצל נטורופת, תוכלי להתייעץ איתו. בהצלחה ורק בריאות!

03/12/2018 | 12:56 | מאת: נרקיס

ראשית תודה שחזרת אליי. אני כבר לא מטופלת אצלו כי לא הייתי מרוצה. בנוגע לבעיה שלי אין לויקוציטים בשתן. יש לי שליטה מעולה על הסוגרים אם זו הכוונה.מה זא גורם עצבי?תודה

שלום נרקיס, יש להבין מה הסיבה לתסמינים ונדרשת אבחנה. יש לשלול שלפוחית רגיזה. גורם עצבי (מערכת העצבים המרכזית או ע"ש) יכולה להיות לו השפעה על התכווצות לא תקינה של שרירי השלפוחית שגורם לאצירת שתן. לכו יש להמשיך בירור.

מנהלי פורום נטורופתיה